WijWedden

Championship: Prima notering voor koploper Leeds United in treffen met Derby County

Donderdag, 10 januari 2019, 21:13

Leeds United is nog steeds de koploper van de Championship, maar zag de voorsprong in de laatste twee speelronden kleiner worden. Leeds verloor de laatste twee competitiewedstrijden. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De tegenstander van morgenavond staat zesde en heeft zeven punten minder dan Leeds United. Derby County speelde op nieuwjaarsdag gelijk tegen Middlesborough: 1-1. Opvallend is het aantal tegendoelpunten dat Leeds United tegenkreeg in de afgelopen wedstrijden. De koploper kreeg minimaal twee doelpunten tegen in de laatste vier competitiewedstrijden. Toch doet Leeds het defensief gezien beter dan Derby County. Leeds United kreeg 28 doelpunten tegen tot nu toe. Derby County staat op 32 tegendoelpunten. 

Ook maakte Leeds meer doelpunten dan Derby County. Leeds scoorde 44 keer, Derby 38 keer. De koploper is de best presterende thuisploeg van de championship met 27 punten uit 13 thuisduels. Derby doet het prima uitwedstrijden met 20 punten in 13 13 uitwedstrijden. 

De hoogste notering voor Leeds United staat op 1,83 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van Derby County staat op 4,20 bij NetBet. 

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked