WijWedden

Copa del Rey: Hoge noteringen voor Huesca en Athletic Bilbao

Donderdag, 06 december 2018, 12:00

Vandaag staan er in Spanje vijf duels in het kader van de Copa del Rey op het programma. Eén daarvan is Huesca - Athletic Bilbao. Voor dit duel heeft de bookmaker hoge noteringen neergezet, aangezien de teams in de competitie ook dichtbij elkaar staat. Het heenduel werd door Athletic Bilbao met 4-0 gewonnen. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Een club met het statuur van Athletic Bilbao zou je niet verwachten op de 18e plek in La Liga. De Basken doen normaal gesproken mee om Europees voetbal, maar moeten nu naar onderen kijken. Bilbao heeft na 14 competitiewedstrijden pas 11 punten. Dat zijn er vier meer dan de nummer laatst: Huesca. De promovendus kan nog vooralsnog niet verrassen op het hoogste niveau in Spanje. Huesca won alleen de eerste wedstrijd van het seizoen met 1-2 van Eibar. Vervolgens werden er nog vier punten gepakt middels gelijke spelen. 

Afgelopen weekend werd met 2-0 verloren van Celta de Vigo. Zoals de ranglijst aangeeft is Bilbao ook niet lekker bezig. Net als Huesca won Bilbao ook pas één keer. Toevalligerwijs was dit ook in de eerste speelronde. Toen was Bilbao met 2-1 te sterk voor Leganes. Daarna werden alleen nog punten gepakt door gelijke spelen. Opvallend is dat Bilbao wel FC Barcelona in Camp Nou op 1-1 wist te houden. Ook tegen Real Madrid werd er een punt uit het vuur gesleept. 

Door de matige vorm van beide teams is het lastig een favoriet voor dit duel aan te wijzen. Dat zien we ook terug in de noteringen. De hoogst notering voor een overwinning van Huesca staat op 2,70 bij Betsson. De hoogste notering voor een overwinning van Athletic Bilbao staat op 2,50 bij Betsson. 

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked