WijWedden

Eredivisie: Dit zijn de odds voor Feyenoord - VVV Venlo

Donderdag, 06 december 2018, 10:00

En toen gingen de lichten uit in De Kuip. Een maand geleden werd de wedstrijd Feyenoord - VVV Venlo gestaakt omdat de stadionlichten van De Kuip het begaven. Op die zondagavond 4 november was er te weinig tijd om het probleem te herstellen en de wedstrijd te hervatten. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Vanavond spelen de teams het restant van het duel uit. Feyenoord is in goede doen na de zege op koploper PSV. De Eindhovenaren werden in De Kuip, met name in de eerste helft, afgetroefd op basis van vechtlust. Daarnaast sprong Feyenoord ook uiterst effectief om met de kansen die het kreeg. In de tweede helft kwamen de krachten van PSV meer bovendrijven, maar dat leverde geen resultaat op. Het team van Van Bommel kwam niet verder dan de aansluitingstreffer van Steven Bergwijn. Zodoende heeft Feyenoord de spanning in de Eredivisie weer helemaal teruggebracht. 

Je zou kunnen stellen dat VVV Venlo na een gelijkspel tegen AZ en een verliespartij tegen Heracles Almelo wel weer een overwinning kan gebruiken. Maar of dat tegen Feyenoord gaat gebeuren is zeer twijfelachtig. De Rotterdammers gooiden afgelopen zondag de schroom van zich af en tikten een hoog niveau aan. Wanneer de ploeg van Van Bronckhorst vanavond opnieuw op kan brengen moet een overwinning tegen VVV geen probleem zijn. Feyenoord speelde vorig seizoen gelijk in de thuiswedstrijd tegen de Venlonaren. Wint Feyenoord van de nummer acht van de Eredivisie, dan komt het op vijf punten van Ajax te staan. Het gat is nu nog acht punten. 

VVV is bij de bookmakers duidelijk de underdog. De hoogste notering voor een overwinning van Feyenoord staat op 'slechts' 1,22 bij NetBet. De hoogste notering voor een overwinning van VVV Venlo staat op maar liefst 12,00 bij NetBet

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked