WijWedden

Europa League: Hoge odds bij duel gehavend Milan tegen Betis

Donderdag, 08 november 2018, 16:47

AC Milan gaat vanavond om 21:00 uur op bezoek bij Real Betis in het kader van de Europa League. De twee clubs gaan in de vierde speelronde van de groepsfase de strijd met elkaar aan in het Estadio Benito Villamarín. Voor dit affiche looft bookmaker NetBet hoge noteringen uit. De laagste quotering staat met 2.10 voor winst van Real Betis, de thuisploeg.

Nog geen account bij een online bookmaker? Bookmaker MrGreen is meerderemalen uitgeroepen tot beste online casino en geeft een flinke bonus bij je eerste storting.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De hoge noteringen van de wedaanbieder zijn te wijten aan de onvoorspelbaarheid van de wedstrijd van vanavond. Kijk je alleen naar de namen op papier, dan zal je zeggen dat AC Milan waarschijnlijk de meeste kans maakt. Deze gedachte zal worden versterkt wanneer je de stand in de Spaanse competitie erbij pakt. Real Betis weet in de nationale competitie geen potten te breken. Maar de twijfel slaat toe wanneer je de stand in de Europa League-groep bekijkt en ziet hoe het vorige duel tussen AC Milan en Real Betis is afgelopen. Het lijkt alle kanten op te kunnen vanavond.

We duiken eerst even wat verder in de statistieken. Als we kijken naar de ranglijst in La Liga, dan vinden we Real Betis terug op een teleurstellende veertiende positie met dertien punten uit elf duels. De ploeg scoorde pas acht keer en kreeg twaalf treffers tegen. Kijken we vervolgens naar de ranglijst van de Serie A, dan zien we AC Milan op de vierde stek staan, vlak achter Napoli (3e) en Internazionale (2e). Wat dat aangaat zal je verwachten dat AC Milan vanavond dus de meeste kans heeft.

Deze verwachting wordt aan het wankelen gebracht wanneer we de stand in de Europa League erbij pakken. Daar zien we dat Real Betis gewoon netjes aan kop gaat met zeven punten uit drie duels. De Spanjaarden troffen vijfmaal doel en kregen pas één treffer tegen. AC Milan verzamelde een punt minder en staat daarom tweede in de groep, die verder wordt gevuld door Olympiakos en Dudelange. Milan scoorde ook vijf keer, maar kreeg al drie treffers tegen. 

Daar komt nog eens bij dat AC Milan haar thuiswedstrijd ook al niet wist te winnen van Betis. De Milanezen gingen met 1-2 onderuit. Ook beschikt de ploeg van coach Gennaro Gattuso over een overvolle ziekenboeg. Topspits Gonazlo Higuaín is er niet bij, maar ook Ivan Strinic, Lucas Biglia, Mattia Caldara en Samu Castillejo zijn er niet bij. Ricciardo Montolivo is ook niet helemaal fit, maar kan waarschijnlijk wel spelen. Aan de zijde van Real Betis ontbreekt alleen Javi García.

Het kan vanavond dus twee - of eigenlijk drie - kanten opvallen. Bookmaker NetBet geeft echter het voordeel aan Real Betis. Winst van de Spanjaarden staat geprijsd met een notering van 2.10. Houden de twee ploegen elkaar in evenwicht, dan is de notering 3.25. Mocht AC Milan ondanks haar blessures toch aan het langste eind weten te trekken, dan is bookmaker NetBet bereid maar liefst 3.50 keer je inzet uit te keren.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked