WijWedden

Europa League: dit zijn alle duels en odds voor vandaag

Donderdag, 08 november 2018, 16:09

Nog enkele ogenblikken en dan barst de Europa League weer los. Vandaag gaan er weer een tal van clubs de strijd met elkaar aan. De eerste affiches beginnen om 16:50 uur, gevolgd door wedstrijden om 18:55 uur en 21:00 uur. Er komen diverse grote clubs in actie, waaronder Arsenal, Chelsea en AC Milan. Het volledige overzicht, inclusief de noteringen via bookmaker NetBet, vind je onderstaand.

Nog geen account bij een online bookmaker? Bookmaker MrGreen is meerderemalen uitgeroepen tot beste online casino en geeft een flinke bonus bij je eerste storting.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Nu de Champions League-wedstrijden weer achter de rug zijn, kan de Europa League opgestart worden. Ook in het tweede Europese toernooi staan er groepswedstrijden op het programma. Vanavond gaan de vierde groepsduels van start en sommige clubs kunnen zich al verzekeren van een plek in de volgende ronde. De eerste clubs die straks in actie komen zijn Fenerbahce en Astana FK. Eerstgenoemde neemt het op tegen Anderlecht, terwijl Astana in eigen huis de degens kruist met Jablonec. Beide wedstrijden beginnen om 16:50 uur.

Pas later op de avond staan de meer interessante affiches op het programma. Zo neemt Lazio Roma het om 18:55 uur op tegen Olympique Marseille, waarbij voor winst van laatstgenoemde een quotering van 5.05 staat bij bookmaker NetBet. Een gelijkspel is nog steeds goed voor 4.15 keer je inzet. Op datzelfde tijdstip vindt ook het duel tussen BATE Borisov en Chelsea plaats, maar ook Villarreal tegen Rapid Wien en Akhisarspor tegen Sevilla.

Tot slot wordt er om 21:00 uur nog afgetrapt in een elftal wedstrijden. Zo neemt Celtic het op tegen Red Bull Leipzig, en voor beide ploegen staan hoge odds. Winst van de thuisploeg is via bookmaker NetBet goed voor 3.50 keer je inzet, terwijl winst van Red Bull Leipzig nog 2.05 keer je inzet oplevert. Verder zijn er op dit tijdstip nog de wedstrijden vna AC Milan en Arsenal. De Italianen gaan op bezoek bij Real Betis, terwijl Arsenal in eigen huis de strijd aangaat met Sporting Lissabon.

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked