WijWedden

SPECIAL: Zet één euro in op winst Verstappen in Brazilië en win €71,-

Donderdag, 08 november 2018, 14:17

Aankomende zondag staat de voorlaatste Grand Prix van het jaar op het programma in de Formule 1. In Brazilië gaan de coureurs opnieuw de strijd met elkaar aan voor het best mogelijke resultaat. Bookmaker MrGreen heeft een speciale actie gelanceerd voor deze race: zet één euro op winst van Max Verstappen in São Paulo en zij vermenigvuldigen je inzet met 76.00. Speel jij mee?

Nog geen account bij een online bookmaker? Bookmaker MrGreen is meerderemalen uitgeroepen tot beste online casino en geeft een flinke bonus bij je eerste storting.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De Grand Prix van Brazilië wordt verreden op Interlagos, wat letterlijk 'tussen twee meren' betekent. Het circuit is immens populair bij zowel de fans als de coureurs zelf. De baan heeft natuurlijke hoogteverschillen en beschikt over een grote diversiteit aan bochten. Max Verstappen reed hier in 2016 misschien wel zijn allerbeste race ooit. In de stromende regen wist hij alles en iedereen te passeren. Toch is Interlagos wel een baan waar Red Bull Racing, het team van de Nederlander, tot het gaatje moet gaan voor een goed resultaat.

Gelukkig voor het Oostenrijkse team verkeert Verstappen in bloedvorm. De vorige race in Mexico wist hij nog glansrijk te winnen, terwijl hij er in de Verenigde Staten met de tweede plaats vandoor ging. Daarnaast kan het aankomend weekend nog wel eens gaan regenen in Brazilië, wat er misschien voor kan zorgen dat Verstappen zijn kunstje uit 2016 kan herhalen. Mocht de Red Bull-coureur er met de overwinning vandoor gaan op Interlagos, dan kan dit via de speciale actie van bookmaker MrGreen maar liefst 71 keer je inzet opleveren!

Met deze actie geeft de wedaanbieder een sterk verhoogde notering weg, want normaliter stond er voor winst van Verstappen een odd van 7.50. Met de special van bookmaker MrGreen is deze notering dus verhoogd tot 71.00. Er zitten geen addertjes onder het gras, behalve dat de actie enkel geldt voor nieuwe spelers en dat er maximaal een bedrag van één euro mag worden ingezet. Wanneer je een account registreert krijg je eveneens een welkomstbonus van maximaal 50 euro. Direct een account maken? Klik hier!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked