WijWedden

KKD: FC Twente grote favoriet in treffen met MVV

Zondag, 14 oktober 2018, 14:26

In het kader van de Keuken Kampioen Divisie, ofwel de eerste divisie van het Nederlandse voetbal, trappen FC Twente en MVV vanmiddag af voor hun negende competitieduel. De wedstrijd wordt om 16:45 afgewerkt in de Grolsch Veste in Enschede. Bookmaker Betsson geeft FC Twente de meeste kans om te winnen.

Nog geen account bij een online bookmaker? Bookmaker MrGreen is meerderemalen uitgeroepen tot beste online casino en geeft een flinke bonus bij je eerste storting.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

FC Twente degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie, maar is vastberaden zich binnen één jaar weer terug te knokken naar de hoogste voetbalklasse. Hiervoor is het goed op weg, want de Tukkers staan momenteel op de derde positie, met een wedstrijd minder gespeeld dan de teams boven zich. Twente verzamelde zeventien punten uit acht competitiewedstrijden en kwam zestienmaal tot scoren. Het incasseerde negen tegentreffers en heeft hiermee een doelsaldo van +7.

MVV, de tegenstander van vanmiddag, is wat minder goed aan het seizoen begonnen. De ploeg staat op de dertiende positie met elf punten uit acht wedstrijden. MVV wist pas zeven keer het doel te vinden en kreeg tien treffers tegen. Het is een team dat maar moeilijk het net van de tegenstander weet te vinden. Ze zijn op bezoek bij FC Twente dan ook de grote underdog.

Bookmaker Betsson rekent erop dat Twente in de eigen Grolsch Veste weet af te rekenen met MVV. Met een notering van 1.51 is de ploeg uit Enschede de favoriet. Bij een gelijkspel schiet de notering al flink omhoog tot 4.45. Mocht MVV verrassend genoeg aan het langste eind trekken, dan is bookmaker Betsson bereid 5.55 keer je inzet uit te keren.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked