WijWedden

Funbet: Nederland groepswinnaar in de Nations League voor 15 keer je inzet

Donderdag, 11 oktober 2018, 15:49

Het beeld rondom het Nederlands Elftal wordt langzaam steeds positiever en wij zijn niet de beroerdste om daarin mee te gaan. Nieuwe talenten dienen zich aan en waarom zou Oranje zaterdag niet kunnen verrassen tegen Duitsland? 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De openingswedstrijd in de Nations League werd met 2-1 verloren van wereldkampioen Frankrijk. Nederland kwam na ruim een uur spelen nog op gelijke hoogte, maar Giroud scoorde een kwartier voor tijd de winnende treffer. Nadien bleef er toch een redelijk positief gevoel hangen. Vooral het optreden van Frenkie de Jong had indruk gemaakt op de natie. Het beeld is sindsdien alleen maar positiever geworden. PSV verloor weliswaar twee keer in de Champions League toch oogt het team van Van Bommel erg volwassen in de competitie. Eén van de dragers van het elftal is Pablo Rosario die weleens in de basis zou kunnen staan tegen Duitsland. De Ajax-talenten deden ervaring op tegen het grote Bayern München en hield de Rekordmeister op een gelijkspel.

We worden wereldkampioen! Nee, natuurlijk niet. Maar om even met de hype mee te gaan staat hieronder een leuke funbet voor de optimisten onders. Er is tenslotte pas één wedstrijd gespeeld, alles is nog mogelijk!

 

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked