WijWedden

Special: Verhoogde odds voor overwinning Portugal, Servië en Roemenië

Donderdag, 11 oktober 2018, 15:17

Vanavond staan er weer meerdere wedstrijden in de Nations League op het programma. Bookmaker NetBet heeft al een drietal wedstrijden voor je geselecteerd, zodat je dat niet zelf meer hoeft te doen. Daarnaast geldt voor deze treble ook nog een verhoogde notering. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Voor een overwinning van Portugal, Servië en Roemenië ontvang je maar liefst 9 keer je inzet terug. De notering voor deze drie landen gecombineerd stond op 7,50. Servië staat op vier punten in Groep 4. De tegenstander van vanavond Montenegro heeft eveneens vier punten na twee duels.Toch wordt de selectie van Servië hoger aangeslagen dan die van Montenegro. Montenegro staat 41e op de FIFA wereldranglijst. 
Voor Portugal staat de ontmoeting met Polen op het programma. De Portugezen, zonder Ronaldo, speelden de laatste drie keer gelijk tegen Polen. Roemenië neemt het op tegen de zwakste broeder uit de poule. Litouwen staat 126e op de FIFA ranglijst terwijl Roemenië de 27e plek bezet. Het is dus niet zo gek dat de bookmaker hier uit gaat van een overwinning voor Roemenië. Gemiddeld staat de notering voor een overwinning van ieder land op 3,00. 

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked