WijWedden

Special: Dit zijn de odds voor Zidane als opvolger van Mourinho bij Manchester United

Donderdag, 11 oktober 2018, 10:00

Toen Manchester United op een 0-2 achterstand kwam leken de dagen van José Mourinho geteld. Maar zijn team toonde veerkracht en won de wedstrijd nog met 3-2. Voor Mourinho was dat natuurlijk alle reden om even flink uit te halen naar de pers. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Mourinho zei gekscherend de schuld te krijgen van de Brexit en het slechte weer in Londen. Dat het niet lekker loopt voor de Portugees mag duidelijk zijn. Naast de tegenvallende prestaties ligt hij ook overhoop met sterspeler Paul Pogba. De atletische middenvelder is een belangrijke factor voor Manchester United. De clubleiding wordt min of meer een keuze gesteld: of Mourinho wordt ontslagen of Pogba wordt verkocht.

Nu lijkt die eerste optie het meest voor de hand liggend. United ligt inmiddels alweer zeven punten achter op koploper en stadsgenoot Manchester City. In de komende vier competitiewedstrijden speelt United tegen Chelsea (uit), Everton (thuis), Bournemouth (uit) en Manchester City (uit). Of Mourinho na de wedstrijd tegen Manchester City nog op de bank zit is zeer twijfelachtig. Ook een aantal prominente ex-spelers van de topclub kan Mourinho niet meer pruimen.

Achter de schermen wordt al druk gespeculeerd over zijn opvolging. Zinedine Zidane wordt nadrukkelijk genoemd als de opvolger van de Portugese oefenmeester. Zidane besloot afgelopen zomer de deuren in Madrid achter zich dicht te doen en zit nu werkloos thuis. De odds van de bookmakers verraden dat de Fransman kandidaat nummer één is bij een ontslag van Mourinho. De verwachting is dat de odds in de komende tijd nog verder zullen dalen. Dus dit is een goed moment om in te zetten. 

De notering voor Zinedine Zidane als nieuwe coach van Manchester United staat op 1,52 bij NetBet.

 

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked