WijWedden

De Graafschap grote favoriet in bekerduel met VVSB

Dinsdag, 25 september 2018, 14:00

Vanavond om 19:45 staat er in het kader van de KNVB Beker een duel op het programma tussen VVSB en De Graafschap.  Eerstgenoemde komt uit in de Tweede divisie, terwijl De Graafschap actief is op het hoogste niveau: de Eredivisie. Bookmaker Betsson ziet in de Superboeren dan ook de grote favoriet vanavond.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De Tweede Divisie is sinds 2016 het derde niveau van Nederland bij de mannen. VVSB neemt in deze competitie de laatste plaats in. Met twee punten uit vijf competitieduels doen zij het slechter dan alle andere ploegen uit dit klassement. VVSB kwam tot negen doelpunten, maar kreeg er ook maar liefst veertien tegen. Hiermee beschikt het tot dusver over de meest gepaseerde defensie van de Tweede Divisie. 

De Graafschap komt uit op het hogoste niveau van Nederland, maar heeft het daar ook moeilijk. De ploeg wist nog wel de seizoensopener tegen Feyenoord te winnen, maar raakte daarna langzaam in een vormdip. Inmiddels staat het op de zestiende plaats met vier punten uit zes duels. Hiermee houdt het alleen NAC Breda en FC Groningen nog onder zich. De Graafschap kam slechts vier keer tot scoren en kreeg maar liefst zeventien doelpunten tegen. Hiermee heeft het een negatief doelsaldo van -7.

Toch moeten de Superboeren wel kunnen winnen van VVSB, zo oordeelt ook bookmaker Betsson. Met een notering van 1.43 is de ploeg uit Doetinchem de grote favoriet. Een zege van de thuisploeg levert immers 6.60 keer je inzet op. Bij een gelijkspel na negentig minuten deelt bookmaker Betsson een quotering van 4.70 uit.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked