Logo
betting-nieuws

Funbet: Pak 620 euro bij gelijke spelen in Champions League


Naast PSV tegen BATE Borisov, staan er vanavond nog twee Champions League-duels op het programma. PAOK Saloniki komt in actie tegen Benfica, terwijl Red Bull Salzburg het in eigen huis opneemt tegen Rode Ster Belgrado. Combineer je deze drie duels bij bookmaker Mybet, dan kun je middels onderstaande treble maar liefst 62 keer je inzet tegemoet zien.

Het betreft hier een funbet, met geen al te grote kans van slagen. Met name PSV lijkt thuis wel in staat om te winnen van BATE Borisov. Toch zijn er ook sprankjes hoop om aan te nemen dat onderstaande betslip wel degelijk gunstig kan uitpakken. Drie gelijke spelen op één avond in de Champions League voorrondes, zien we niet vaak. Toch is het mogelijk wanneer PSV even meehelpt door niet op de toppen van haar kunnen te spelen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Mocht PSV achterover gaan leunen en BATE Borisov op een gelijkspel houden, dan hangt het enkel nog af van de andere twee duels die vanavond gespeeld worden. En laten die twee duels in de heenwedstrijd nou beide in een gelijkspel zijn geeïndigd. Benfica kwam in eigen huis tegen PAOK niet verder dan een 1-1 gelijkspel, terwijl Red Bull Salzburg op bezoek bij Rode Ster Belgrado een 0-0 mee naar huis nam. Gelijkspelen is dus zeker mogelijk in deze laatste voorronde van de Champions League.

Zet je deze drie gelijke spelen op je treble bij bookmaker Mybet, dan krijg je een notering van 62.00 toegewezen.

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!