Logo
betting-nieuws

Ligue 1: Notering van 4.40 voor doelpunt Memphis Depay


Vanavond wordt de Ligue 1 voortgezet met een wedstrijd tussen Olympique Lyon en Strasbourg. Het duel zal om 20:45 worden afgewerkt in Parc Olympique Lyonnais, de thuishaven van de ploeg van coach Bruno Génesio. Memphis Depay staat naar alle waarschijnlijkheid in de basis, en een doelpunt van zijn voet staat goed geprijsd bij bookmaker Mybet. Weet hij het net te vinden vanavond?

Olympique Lyon staat op dit moment tiende in de Franse Ligue 1 met drie punten uit twee competitiewedstrijden. Een week geleden verloor de ploeg van Génesio nog met 1-0 van Stade Reims. Strasbourg kende een betere start van het seizoen. Zij veroverde al vier punten uit de eerste twee duels. Toch is Olympique Lyon vanavond de grote favoriet. Met Memphis Depay heeft het een grote ster in de gelederen. De 24-jarige aanvaller is het seizoen goed begonnen en scoorde ook al een keer.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Weet hij vanavond opnieuw het net te vinden? Depay start naar alle waarschijnlijkheid vlak achter Mariano en Traoré en zal dus meermaals bij het doel van de tegenstander verschijnen. Als hij er een doelpuntje in weet te prikken, dan kan een inzet hierop via bookmaker Mybet je 4.40 keer je inzet opleveren. Het moet echter wel het eerste doelpunt van de wedstrijd zijn. Voor 'anytime goalscorer' krijgt Depay een notering van 1.80