Logo
betting-nieuws

Huntelaar to score: tot 27 keer je inzet


Vanavond om 21:00 treedt Ajax in de laatste voorronde van de Champions League aan tegen Dynamo Kiev. Het betreft hier de laatste horde richting het hoofdtoernooi. De heenwedstrijd wordt afgewerkt in de Johan Cruijff Arena en Klaas-Jan Huntelaar zal in de basis beginnen. Maar wat zijn de noteringen voor een doelpunt van de spits? Wij zochten het uit.

David Neres zal er vanavond door een blessure niet bij zijn in Amsterdam, maar Huntelaar hoeft niet te vrezen voor een slechte aanvoer. De 35-jarige doelpuntenmaker wordt zeer waarschijnlijk geflankt door Hakim Ziyech en Dusan Tadic. In zijn rug zal hij Lasse Schöne, Frenkie de Jong en Donny van de Beek hebben staan. Een fijne steekpass of een voorzet op maat zal er vanavond dan ook zeker komen, maar het is aan Huntelaar hoe hij hiermee omgaat.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De aanvaller uit Voor-Drempt is het seizoen uitstekend begonnen. In de Eredivisie wist hij in twee wedstrijden het net misschien nog niet te vinden, maar in Europees verband scoort hij erop los. Huntleaar speelde vier Champions League-kwalificatiewedstrijden en kwam daarin tot vier doelpunten. De aanvaller stond in totaal 357 minuten in het veld en heeft zodoende gemiddeld 89 minuten nodig voor een treffer. Dat hij er vanavond in eigen huis één of meer gaat maken, is dus alles behalve uitgesloten.

Wij zochten de noteringen erbij voor een doelpunt van de Hunter. Weet hij gewoonweg een keer het doel te vinden, dan is hiervoor de notering 2.10 bij bookmaker NetBet. Scoort hij het eerst of laatste doelpunt, dan is dit goed voor een notering van 4.35. Mocht hij in bloedvorm zijn en drie doelpunten of meer maken, dan kun je zelfs 26.75 keer je inzet tegemoet zien via bookmaker NetBet. Alle noteringen vind je hieronder.

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!