WijWedden

Premier League: 'Gratis geld' bij Manchester City tegen Huddersfield

Zondag, 19 augustus 2018, 10:37

Vanmiddag om 14:30 wordt de Engelse Premier League hervat met een competitiewedstrijd tussen Manchester City en Huddersfield. De wedstrijd zal worden afgewerkt in het Etihad Stadium, de thuishaven van Manchester City. Bookmaker Mybet weet al wie er gaat winnen, zo valt af te lezen uit de vrijgegeven noteringen. 

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Manchester City was vorig seizoen al oppermachtig en is ook dit jaar uitstekend begonnen. Het mocht het nieuwe seizoen aftrappen met een loodzwaar duel tegen Arsenal, maar deze werd glansrijk gewonnen met 2-0. Huddersfield opende haar seizoen in de Premier League met een kansloze nederlaag tegen Chelsea: 0-3. De kans dat de laagvlieger het vanmiddag beter gaat doen, is nihil. Manchester City won namelijk 32 van haar laatste 37 competitiewedstrijden en scoorde in 26 van deze duels minimaal twee doelpunten. 

Ook de laatste ontmoetingen tussen Manchester City en Huddersfield, zullen de bezoekers weinig hoop geven. Huddersfield hield de Engelse topclub op 6 mei 2018 nog wel op een 0-0 gelijkspel, maar daarvoor ging het met 1-2 onderuit. Eerder in dat seizoen werd er op bezoek in het Etihad Stadium zelfs met 5-1(!!) verloren. Manchester City zal vanavond azen op een soortgelijk kunststukje.

Bookmaker Mybet geeft de thuisploeg alle kans vandaag. Het enorme klasseverschil, de actuele statistieken én het thuisvoordeel moeten Manchester City verzekeren van een overwinning. Inzetten op The Citizens lijkt dus ook 'gratis geld' op te leveren. De quotering voor Manchester City staat op 1.08. Bij een gelijkspel springt de notering direct naar 10.00. Bij een zege van Huddersfield durft bookmaker Mybet de notering zelfs op 30.00 te zetten.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked