Logo
betting-nieuws

Bijna 27 keer je inzet bij deze fourfold in Jupiler League


Waar de Eredivisie vandaag begint aan haar tweede speelronde, daar wordt er in de Jupiler League afgetrapt voor de seizoensopener. Om 20:00 zal de bal in maar liefst negen wedstrijden aan het rollen worden gebracht. Combineer je de duels van FC Twente, RKC Waalwijk, Roda JC en FC Dordrect op je betslip bij Betsson bookmaker" href="/bookmaker_redirect.php?id=17" target="_blank">bookmaker Betsson, dan rolt er een heerlijke notering uit.

FC Twente degradeerde afgelopen jaar uit de Eredivisie, maar is één van de kanshebbers voor de titel in de Jupiler League. Zij nemen het vandaag in eigen huis op tegen Sparta, eveneens een sterke ploeg. Twente is wel de favoriet volgens de wedkantoren. RKC speelt haar eerste wedstrijd ook in eigen huis. Zij nemen het op tegen SC Telstar. De thuisploeg wordt aangemerkt als favoriet. Dan hebben we nog Roda JC, dat Jong Ajax ontvangt. In dit duel is Roda de lichte favoriet. Tot slot hebben we FC Dordrecht voor eigen publiek tegen Helmond Sport. In deze wedstrijd is opnieuw de thuisploeg de grootste kanshebber.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Zet je Twente, RKC, Roda JC én Dordrecht op je fourfould bij bookmaker Betsson, dan kun je bijna 27 keer je inzet tegemoet zien.

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!