Logo
betting-nieuws

EL: Feyenoord verliest opnieuw en Vitesse wint voor 45 keer je inzet


Vanavond worden de voorrondes in de Europa League weer hervat, en het belooft voor Feyenoord een heel zware avond te worden. De Rotterdammers verloren het heenduel met Rencin kansloos. Ook Vitesse moet aan de bak, want zij moeten een 1-0 achterstand goed zien te maken. Combineer beide duels op een betslip bij Betsson bookmaker" href="/bookmaker_redirect.php?id=17" target="_blank">bookmaker Betsson, en je kunt een forse notering tegemoet zien.

De Rotterdammers verloren het heenduel tegen Trencin al kansloos met 4-0, en gingen daarna ook tegen De Graafschap onderuit met 2-0. De huidige vorm van Feyenoord is dan ook dramatisch te noemen. Vitesse verloor met 1-0 van Basel, maar herstelde zich tegen Groningen met 5-1. De Arnhemmers zijn vol vertrouwen dat ze in Zwitsrland een goed resultaat kunnen halen in de returnwedstrijd. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Trekt Feyenoord haar slechte vorm door en verliest het vanavond opnieuw, maar weet Vitesse wel haar rug te rechten en te winnen? Dan kan deze combinatie je via een betslip bij bookmaker Betsson maar liefst 45.27 keer je inzet opleveren. De moeite waard, zo denken wij.

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!