Logo
betting-nieuws

Special: Manchester City topfavoriet voor tweede titel op rij


Vorig jaar werd Manchester City betrekkelijk makkelijk kampioen in de Premier League. De ploeg van Guardiola had een riante voorsprong op de achtervolgers.

De vraag is nu of de concurrentie het City dit seizoen wél moeilijk kan maken. De kampioen is er in ieder geval niet zwakker op geworden. Misschien juist wel nog sterker, aangezien Guardiola over een ingespeeld elftal beschikt en met Mahrez er een optie bij heeft gekregen.
Van de topteams gaf Liverpool het meeste geld uit deze transferzomer. Liverpool wist de absolute koning van vorig seizoen, Mo Salah, te behouden. Fabinho en Keita versterkten het middenveld. Met Allison hoopt Klopp eindelijk over een betrouwbare doelman te beschikken. Samen met het gerenoveerde Chelsea kan Liverpool wel eens de grootste uitdager van Manchester City worden. 
Chelsea beschikt met Jorginho, Kanté en Kovacic over een middenveld om van te likkebaarden. Het resultaat mag dit seizoen eindelijk ook gepaard gaan met mooi voetbal onder leiding van Sarri. De Blues krijgen wel een hogere odd dan Manchester United. Mourinho leek not amused vanwege het geringe aantal inkomende transfers. Desondanks beschikt hij nog steeds over een zeer degelijke selectie. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Bekijk hieronder de noteringen voor de kampioen van de Premier League. Tottenham Hotspur, dat zich stilhield op de transfermarkt, behoort tot de outsiders. 
bijlage