Logo
betting-nieuws

AZ en Vitesse vallen af in Europa voor 47.57 keer je inzet


Morgen staat voor AZ en Vitesse de return in de Europa League-voorrondes op het programma. Beide teams, en met name AZ, zullen nog flink aan de bak moeten om kwalificatie voor de volgende ronde veilig te stellen. Betsson bookmaker" href="/bookmaker_redirect.php?id=17" target="_blank">Bookmaker Betsson heeft er echter het volste vertrouwen in dat de twee Nederlandse clubs gaan winnen. Dit resulteert aan de andere kant in torenhoge noteringen voor de teg

We hopen het natuurlijk niet, maar de kans is aanwezig dat AZ en Vitesse al in de voorrondes worden uitgeschakeld voor de Europa League. AZ kwam waardeloos voor de dag in de heenwedstrijd tegen FC Kairat en werd dan ook met 2-0 geklopt. Ook Vitesse kwam met 2-0 achter tegen Viitorul Constana, maar zij wisten deze achterstand later nog om te buigen tot een 2-2 gelijkspel. Toch had menig persoon voorafgaand aan de wedstrijden verwacht dat AZ en Vitesse wel even zouden winnen van deze kleine clubs. Niets bleek minder waar.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Weten Kairat en Viitorul opnieuw sterk voor de dag te komen morgen, dan zou dit een flinke smak geld op kunnen leveren. Wanneer je beide ploegen als winnaar op je betslip bij bookmaker Betsson zet, krijg je een quotering van 47.57 toegewezen. 

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!