Logo
betting-nieuws

Bookmaker: 'Lewis Hamilton wint vijfde wereldtitel in de Formule 1'


De tweestrijd tussen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel in de Formule 1 is volgens de bookmaker al beslist in het voordeel van de Britse coureurs. De odds voor een vijfde wereldtitel van de Mercedes-coureur zijn aan de lage kant. 

Sebastian Vettel leek op weg om dit jaar de thuisrace op zijn naam te zetten. Maar nadat de Duitser uitviel ging Lewis Hamilton aan de haal met deze op de Hockenheimring. Afgelopen was Hamilton oppermachtig op de Hungaroring. Vettel kwam niet verder dan de tweede plek nadat hij was gestart vanaf P4. Het gat naar Hamilton wordt moeilijk te overbruggen voor de coureur van Ferrari. Hamilton staat met 213 bovenaan, Vettel staat na een half seizoen op 189 punten. Een stuk spannender is het klassement bij de constructeurs. Daar maakt Ferrari nog wel degelijk kans op de titel. De achterstand van de Scuderia op de Zilverpijlen is tien punten. 
Het seizoen van de Formule 1 wordt op 26 augustus weer hervat met de Grand Prix van België. Vettel heeft na de zomerstop nog negen races om de achterstand op Hamilton goed te maken. 
bijlage 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking