Logo
betting-nieuws

Champions League: Merkwaardige noteringen voor de favorieten


Vanavond vinden de eerste returns plaats in de voorronde van de Champions League. Voor Dinamo Zagreb kan het eigenlijk niet meer misgaan. De Kroatische voetbaclub won het eerste duel met 5-0 van Hapoel Beer Sheva. FC Sheriff moet een 1-0 achterstand zien goed te maken tegen KF Shkendija. Legia Warschau staat op de rand van uitschakeling in de Champions League. De Polen verloren het eerste duel met 0-2 van Spartak Trnava. 

Dinamo Zagreb begint vanavond met een zeer riante voorsprong aan het duel tegen Hapoel Beer Sheva. Toch zijn de odds voor Dinamo Zagreb aan de zeer hoge kant. Door de hoge uitslag in de heenwedstrijd kan het de volgende ronde al eigenlijk niet meer ontgaan. De bookmaker lijkt er dus vanuit te gaan dat de Kroaten niet voor de winst zullen spelen vanavond. Durf jij alsnog in te zetten op Dinamo Zagreb? 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het zelfde is in mindere mate ook aan de hand bij de odds voor Spartak Trnava. De Slowaken wonnen met 0-2 van Legia Warschau. Een comfortabele marge. Vanavond spelen de Slowaken in hun eigen stadion en genieten zij dus het thuisvoordeel. Desondanks zijn odds voor een overwinning van Trnava torenhoog te noemen. Bij bookmaker Betsson ontvang je bijna 3,5 keer je inzet terug voor een overwinning van de Spartak Trnava. Een overwinning van Legia Warschau levert 'slechts' 2,07 keer je inzet op. Wat is hier aan de hand? 
bijlage