Logo
betting-nieuws

Verstappen op het podium voor 3.25 keer je inzet


Vanmiddag barst het spektakel in de Formule 1 los met de laatste wedstrijd voor de zomerstop. Om 15:10 zal de Grand Prix van Hongarije worden verreden en Max Verstappen start vanaf de zevende positie. Lukt het de Nederlander om op het podium te komen? Betsson bookmaker" href="/bookmaker_redirect.php?id=17" target="_blank">Bookmaker Betsson is bereid een inzet hierop te vermenigvuldigen met 3.25.

De Hungaroring in Hongarije is een baan die de RB14 van Red Bull Racing normaal gesproken goed ligt. Er zijn weinig rechte stukken en dus kan de auto van Max Verstappen goed mee komen met die van Mercedes en Ferrari. Uit de vrije trainingen bleek ook dat dit het geval was, maar tijdens de kwalificatie liet Red Bull Racing het afweten. Er viel een grote hoeveelheid regen en daarmee kon de Oostenrijkse formatie niet goed overweg. Lewis Hamilton veroverde uiteindelijk verrassend poleposition.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Mocht de baan morgen droog blijven, en daar lijkt het wel op, dan heeft Verstappen zeker nog kansen om een aantal plekken te winnen. De Nederlander start welleswaar van de zevende positie, maar heeft Pierre Gasly en Carlos Sainz Jr voor zich staan. Deze twee heren moeten normaal gesproken op pure snelheid eenvoudig te kloppen zijn. Daarna hoeft Verstappen nog maar twee coureurs in te halen, wil hij het podium veilig stellen. Hiervoor moet hij wel de strijd weten te winnen van Ferrari en Mercedes. Lukt dit, dan kan een inzet hierop 3.25 keer je inzet opleveren via bookmaker Betsson. Durf jij het aan?

bijlage

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!