Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Hoge noteringen bij halve finale tussen Kroatië en Engeland


Vanavond om 20:00 staat de tweede halve finale van het wereldkampioenschap voetbal in Rusland op het programma. Kroatië en Engeland zullen gaan uitmaken wie het laatste ticket voor de felbegeerde finale gaat krijgen. Bookmaker Mybet ziet in Engeland de favoriet, maar geeft voor alle mogelijke uitslagen hoge noteringen weg, ook bij een zege van de Engelsen.

Gisteren zagen we in de eerste halve finale al dat Frankrijk een finaleplaats wist te bemachtigen tegen België. Uit een hoekschop van Antoine Griezmann kopte verdediger Samuel Umtiti in de 51e minuut raak. Het is voor de derde keer in de historie dat Frankrijk een finaleplaats heeft weten te bemachtigen. Het is nu echter de vraag: wie zullen zij treffen? Kroatië of Engeland? Deze twee landen spelen vanavond de laatste halve finale. Bij Kroatië ontbreekt Sime Vrsaljko met een blessure, terwijl Danijel Subasic en Dejan Lovren niet helemaal fit zijn. Aan Engelse zijde kampen met Jordan Henderson en Jamie Vardy met pijntjes. Zij lijken wel inzetbaar vanavond.

Kroatië en Engeland staan niet voor de eerste keer tegenover elkaar, maar de laatste keer dat beide landen tegen elkaar speelden, was in 2009. Toen won Engeland met 5-1 van de Kroaten. De Engelsen zijn in 15 van hun laatste 16 WK-duels ongeslagen gebleven. Kroatië is al negen WK-wedstrijden op rij ongeslagen. Bookmaker Mybet ziet in de Engelsen de favoriet voor vanavond. Een inzet op winst levert echter toch nog 2.25 keer je inzet op. Een bet op Kroatië is goed voor maar liefst 3.60 keer je inzet. Zet je via bookmaker Mybet in op een gelijkspel na 90 minuten, dan kan dit 3.05 keer je inzet opleveren.