WijWedden

Serie A: 4.46 keer je inzet bij winst Lazio en Sampdoria

Woensdag, 18 april 2018, 14:00

Vanavond staan er in de Italiaanse Serie A verschillende competitiewedstrijden op het programma. Fiorentina neemt het in eigen huis op tegen SS Lazio Roma, terwijl UC Sampdoria de deuren van haar stadion opent voor Bologna FC. Beide duels beginnen om 20:45 en kunnen, gecombineerd op een betslip, een leuke notering met zich meebrengen. Zet je Lazio en Sampdoria op winst bij bookmaker MyBet, dan kan dit 4.46 keer je inzet opleveren.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Waarom Lazio Roma op winst tegen Fiorentina? Allereerst staan de Romeinen hoger geklasseerd op de ranglijst. Met 61 punten hebben zij een voorsprong van tien punten op Fiorentina. Daarnaast vindt Lazio Roma veel makkelijker het net, 75 doelpunten om 44 doelpunten. Van de laatste zes ontmoetingen die Fiorentina en Lazio met elkaar hadden, wist Fiorentina er twee te winnen, terwijl Lazio drie keer met de winst naar huis ging. Slechts één keer eindigde het duel in een gelijkspel. De laatste ontmoeting dateert van 26-12-2017, toen Lazio met 1-0 wist te winnen.

Waarom wint Sampdoria van Bologna? Ook in dit geval geldt dat Sampdoria hoger geklasseerd staat op de ranglijst. Ook zij hebben tien punten meer verzameld dan haar tegenstander van vanavond. Daarnaast weet Sampdoria stukken eenvoudiger het net te vinden, 50 doelpunten om 37 doelpunten. Ten slotte wist Sampdoria zes van haar laatste zeven thuiswedstrijden tegen Bologna te winnen. Bologna is buitenshuis sowieso niet erg sterk: het verloor vijf van haar laatste zes uitwedstrijden.

Let op: de noteringen kunnen in de tussentijd zijn gewijzigd!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked