WijWedden

Bookmaker: 'Zet één euro op Verstappen, wij maken er vijftig van'

Woensdag, 21 maart 2018, 13:19

Ieder Formule 1-liefhebber kijkt reikhalzend uit naar aankomend weekend: de eerste Grand Prix van 2018 in Australië. Er gaat veel aandacht uit naar de seizoensopener, en ook de wedkantoren spelen hier op in. Bookmaker MrGreen, 's werelds beste online wedportaal, komt zelfs met een speciale Max Verstappen-actie: 'Zet je een euro in op Verstappen, dan maken wij er vijftig van bij winst'.

Nog geen account bij een online bookmaker? Bookmaker MrGreen is meerderemalen uitgeroepen tot beste online casino en geeft een flinke bonus bij je eerste storting.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De Nederlandse fans zullen aankomend weekend dan ook aan de buis gekluisterd zitten om hun idool aan het werk te zien. Kan Verstappen in zijn RB14 stunten en de seizoensopener van Melbourne op zijn naam zetten? Het wedkantoor daagt de vaderlandse-supporters uit en heeft een speciale Verstappen-actie geïntroduceerd voor aankomende zondag. Wanneer spelers één euro inzetten op een Grand Prix-zege van Verstappen, dan kunnen zij maar liefst vijftig keer hun inzet terugverdienen. 

De hoge notering werd vandaag om 12:00 wereldkundig gemaakt door de wedinstantie. De wedaanbieder richt zich hierbij duidelijk op de Nederlandse supporters, want de quoteringen voor andere coureurs zijn betrekkelijk lager.

De Verstappen-actie betreft een zogenoemde 'funbet'. Deze weddenschap is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers en de sterk verhoogde notering van 50.00 geldt alleen bij een inzet van één euro. De bookmaker zegt daarover: 'Wil je een hoger bedrag inzetten, dan wordt het restant van je inzet vermenigvuldigd met de standaard notering'. De standaard notering staat vooralsnog op 10.00, maar kan veranderen naarmate de race dichterbij komt. 

Lewis Hamilton wordt door de wedinstantie gezien als grootste kanshebber voor de race op het Albert Park Street Circuit. Voor de viervoudig wereldkampioen staat een notering van 2.50. Sebastian Vettel maakt volgens de bookmaker ook een goede kans. Een inzet op hem kan met 3.80 vermenigvuldigd worden. Trekt Valtteri Bottas, de teamgenoot van Hamilton, aan het langste eind, dan kun je hiervoor vijfmaal je inzet terugkrijgen.

Bron: GPFans.com

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Poll

Speel jij deze Verstappen-actie mee?

Woensdag

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked