WijWedden

Tweemaal je inzet bij clean sheet Napoli

Zondag, 11 maart 2018, 15:10

Vanavond om 20:45 staat er in Italië een absolute topper op het programma. In het kader van de Serie A gaat Napoli op bezoek bij Inter Milaan. Het betreft hier een duel tussen de koploper en de nummer vijf van de competitie. De wedstrijd zal worden afgewerkt in het San Siro in Milaan. Bookmaker MrGreen ziet in Napoli de grote favoriet.

Nog geen account bij een online bookmaker? Bookmaker MrGreen is meerderemalen uitgeroepen tot beste online casino en geeft een flinke bonus bij je eerste storting.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Na 27 gespeelde competitiewedstrijden gaat Napoli aan kop in de Serie A. Met 69 punten staat het één punt voor op achtervolger Juventus, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft. De ploeg uit Napels kwam 62 keer tot scoren en is hiermee, op Juventus na, de meest scorende ploeg van de Italiaanse competitie. Ook kreeg het pas 19 doelpunten tegen. Tegenstander Inter Milan vinden we terug op de vijfde stek met 51 punten uit 26 wedstrijden. Zij scoorden 42 keer en kregen 21 doelpunten tegen.

Een weddenschap die het overwegen waard is, is het inzetten op 'No' bij Both Teams To Score. Waarom? De quotering is - op moment van schrijven - gunstig met 2.00 bij bookmaker MrGreen. Daarnaast is deze weddenschap statistisch gezien redelijk verantwoord. Napoli krijgt doorgaans weinig doelpunten tegen en wist daarnaast in zes van haar laatste zeven uitwedstrijden het doel schoon te houden. Tevens is Napoli al 26 uitwedstrijden op rij ongeslagen in de Serie A.

Als je deze weddenschap plaats bij 's werelds beste bookmaker MrGreen, dan krijg je een forse quotering van 2.00.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Poll

Wint Napoli van Inter?

Zondag

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked