WijWedden

Jupiler Pro League: Club Brugge grote favoriet in treffen met Oostende

Donderdag, 25 januari 2018, 18:00

In de Jupiler Pro League, de hoogste voetbalcompetitie in België, staat vanavond één competitieduel op het programma. Koploper Club Brugge ontvangt in eigen huis laagvlieger Oostende. De wedstrijd zal om 20:30 beginnen in het Jan Breydelstadion. Bookmaker Mybet verwacht een makkelijke avond voor de thuisploeg, zo blijkt uit de vrijgegeven noteringen.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Club Brugge kent vooralsnog een zeer gemakkelijk seizoen in de Jupiler Pro League. Met een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie, heeft het al een voorsprong van negen punten op nummer twee Charleroi. Brugge verzamelde in 22 competitieduels maar liefst 54 punten. Het verloor pas twee wedstrijden en heeft met +34 ook een geweldig doelsaldo. Dit zijn cijfers die tegenstander Oostende bij lange na niet kan overleggen. Zij staan met 25 punten op de dertiende plaats en houden alleen Lokeren, Eupen en Mechelen onder zich. 

Het belooft dan ook een moeilijke avond te worden voor Oostende. Club Brugge heeft namelijk al elf thuiswedstrijden op rij gewonnen en scoorde in haar laatste zes thuisduels minimaal drie doelpunten. Ook wist Brugge maar liefst zeven van de laatste acht ontmoetingen met Oostende winnend af te sluiten.

Bookmaker Mybet twijfelt dan ook niet aan een zege van de thuisploeg. Toch is de notering met 1.40 nog best schappelijk. Bij een gelijkspel stijgt de quotering direct naar 5.30. Mocht Oostende aan het langste eind weten te trekken, dan keert bookmaker Mybet maar liefst 7.00 keer je inzet uit.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Poll

Wint Club Brugge van Oostende?

Donderdag

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked