Logo
betting-nieuws

Betslip Champions League: Win meer dan 20 keer je inzet terug met deze fivefold


WijWedden stelt voor vanavond een betslip samen met daarop vijf Champions League-wedstrijden. Deze vijf wedstrijden maken samen een odd van meer dan 20,00. Speel jij mee? 

Shakthar Donetsk - Manchester City - draw 
Manchester City speelt vanavond de uitwedstrijd tegen Shakthar Donetsk. De ploeg van Guardiola is al geplaatst voor de volgende ronde en speelt dit weekend de derby tegen Manchester United. Shaktar moet winnen om door te gaan en verloor slechts één keer in de laatste vijf thuisduels.
Liverpool en Spartak Moskou - both teams to score
Ook Spartak Moskou moet winnen om door te gaan. Liverpool mist Joël Matip in de defensie. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Real Madrid wint van Borussia Dortmund 
Borussia Dortmund verkeert niet in een bepaald goede vorm. Real Madrid is erg sterk in eigen huis en beschikken over de kwaliteit om ook vanavond van Borussia te winnen. 
Tottenham Hotspur wint van APOEL Nicosia 
Tottenham Hotspur is al geplaatst voor de volgende ronde en beschikt over een veel beter team dan de Cyprioten. Daarnaast speelt Tottenham een thuiswedstrijd.
Besiktas - RB Leipzig - both teams to score 
RB Leipzig heeft een overwinning nodig om door te gaan. Daarbij is het wel afhankelijk van de uitslag van FC Porto - Monaco. De Duitsers moeten sowieso scoren in Turkije terwijl Besiktas een ploeg heeft met veel scorend vermogen. 
bijlage