Logo
nieuws

Odds Converter: Bereken Decimale, Amerikaanse en Fractional odds


Gebruik onze odds rekenmachine om snel weddenschap odds om te zetten tussen decimale, Amerikaanse en Engelse fractional odds.

Voor de mensen die op zoek zijn naar een snelle manier om verschillende weddenschap odds te converteren tussen de drie meest gebruikte (Fractional odds, American odds en Decimal odds) presenteren we je deze makkelijke odds converter rekenmachine. Voer gewoon simpel de waarde bij de type van de odds in en druk op de "convert" knop om te converteren naar de andere twee types.

Fractional OddsDecimal OddsAmerican Odds

  

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al gezien hadden heeft elke goede online bookmaker een eigen odds converter. Meestal met een simpele drop-down menu welke je jouw type van odds laat selecteren en welke de bookie jou moet laten zien. Zo kun je snel schakelen tussen de verschillende type odds maar ze laten je deze odds niet vergelijken wanneer ze als andere type worden getoont! Door onze calculator hierboven te gebruiken kun je zeer gemakkelijk alle drie de types tegelijk zien en dus vergelijken. Een andere manier om onze odds converter te gebruiken is wanneer je bijvoorbeeld ergens odds ziet maar je niet goed kunt inschatten of het goede odds zijn, deze kun je dan gemakkelijk omzetten naar het type dat jou wel wat zegt.