Logo
betting-nieuws

SPECIAL: Inzetten op zege Verstappen in Brazilië kan goed geld opleveren


Aankomend weekend staat de Grand Prix van Brazilië op het programma in de Formule 1. Max Verstappen verkeert in bloedvorm en werd vorig jaar in Brazilië verkozen tot Driver of the Day, nadat hij een geweldige inhaalrace tentoon had gesteld. MrGreen bookmaker" href="/bookmaker_redirect.php?id=mrGreenVerstappenActieBrazil" target="_blank">Bookmaker MrGreen lanceert dan ook een speciale Verstappen-actie voor de race van dit weekend. Ontvang maar liefst 3.

Max Verstappen had in de eerste seizoenshelft veel problemen met zijn bolide, maar is sinds de zomerstop helemaal los bij Red Bull Racing. De Nederlander won de race van Maleisië en Mexico, en stond tussendoor ook nog als tweede op het podium in Japan. Ook in de Verenigde Staten leek hij een podiumplek te pakken, maar door een opgelegde tijdstraf moest hij de plek op het ereschavot afstaan aan Kimi Räikkönen. De Nederlander verkeert dus in bloedvorm en kan deze lijn in Brazilië doorzetten.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Vorig jaar reed Verstappen misschien wel zijn beste race ooit in Brazilië. Op het kletsnatte circuit van Interlagos in Sao Paulo zakte Verstappen door een ongelukkige keuze van zijn team terug van P2 naar P16. Alle kansen op een goed resultaat leken verkeken, maar niets bleek minder waar. De destijds 19-jarige Limburger reed zich in een razend tempo terug naar voren. Hij passeerde de ene na de andere concurrent en kwam zodoende alsnog als derde op het podium. Na afloop werd er wereldwijd vol lof gereageerd op de race van de Red Bull-coureur.

Winst Verstappen levert 3.80 keer je inzet op
Ook dit seizoen zijn alle ingrediënten aanwezig voor een goed resultaat. Red Bull Racing beschikt momenteel over misschien wel de snelste wagen op de baan en Max Verstappen is in bloedvorm. Daarnaast heeft hij bewezen op Interlagos een waanzinnige race te kunnen neerzetten. Bookmaker MrGreen lanceert dan ook een speciale Verstappen-actie voor dit weekend. Dus wil je een gokje wagen, dan is de Grand Prix van Brazilië de aangewezen gelegenheid hiervoor. Een inzet op winst van Max Verstappen kan namelijk maar liefst 3.80 keer je inzet opleveren.

Een account maken bij MrGreen en meespelen met deze actie doe je hier.

bijlage