WijWedden

TIP! Weddenschap op Verstappen levert dit weekend extra veel geld op

Vrijdag, 20 oktober 2017, 14:55

Max Verstappen is op dit moment in de Verenigde Staten voor een nieuwe Formule 1-weekend. De Red Bull-coureur verkeert in een goede vorm, want tijdens zijn laatste twee races eindigde hij op het podium. In Maleisië pakte hij zelfs de winst, in Japan werd hij tweede. Bookmaker MrGreen geeft sterk verhoogde noteringen weg bij opnieuw een kunststukje van de Nederlander.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Bookmaker MrGreen pakt groots uit en strooit met meerdere acties voor Max Verstappen. Zo geeft het sterk verhoogde noteringen weg voor zowel de kwalificatie op zaterdag, als de race op zondag. En het is zeker niet ondenkbaar dat Verstappen het opnieuw goed gaat doen. De vorige twee races was de Nederlander, met één overwinning en een tweede plaats, ijzersterk. Hieronder zie je de verschillende acties. Profiteer op tijd!

Max Verstappen wint de race van de Verenigde Staten: 12 keer je inzet!
Voor Max Verstappen kan het wederom een goed weekend worden. Het Circuit of the Americas is een uitdagende baan, die volgens de woorden van circuit-designer Hermann Tilke “de beste onderdelen van succesvolle circuits combineert”. Ondanks een aantal lange rechte stukken zijn er mogelijkheden voor Red Bull. Allereerst is de pace van de RB13 aanzienlijk toegenomen de laatste races, en daarnaast beschikt de baan ook over veel bochten, iets waar de Red Bull altijd ijzersterk is. Mocht Verstappen de zege pakken op het circuit in Austin, dan geeft bookmaker MrGreen maar liefst 12 keer je inzet terug!

Max Verstappen kwalificeert zich op poleposition: 18 keer je inzet!

Aanstaande zaterdag rijden de Formule 1-teams een kwalificatie om zich van een zo goed mogelijke startplek te verzekeren voor de Grand Prix. Degene die poleposition op zijn naam weet te zetten, mag de race zondag vanaf de voorste plek beginnen. Lewis Hamilton is de favoriet voor deze positie, maar ook Max Verstappen maakt een redelijke kans. Weet de Nederlander poleposition te grijpen, dan levert een inzet hierop via bookmaker MrGreen maar liefst 18 keer je inzet op!

Max Verstappen behaalt een podiumplek tijdens de race: 2.50 keer je inzet

Verstappen verkeert de afgelopen weken in een uitstekende vorm, en het ligt dus voor de hand dat hij ook in de Verenigde Staten voor het podium gaat. Mocht de Nederlander in de top drie finishen op zondag, dan keert bookmaker MrGreen via haar speciale actie maar liefst 2.50 keer je inzet uit!

Max Verstappen kwalificeert zich binnen de top drie: 3.50 keer je inzet
Normaliter zijn de teams van Mercedes en Ferrari de favoriet om zich te kwalificeren binnen de top drie. Maar Valtteri Bottas (Mercedes) en Kimi Räikkönen (Ferrari) willen nog wel eens een steekje laten vallen de laatste weken. De Red Bull-coureurs hebben hier al regelmatig van kunnen profiteren, en de kans is aanwezig dat dit op het circuit van Austin opnieuw gebeurt. Mocht Verstappen zich binnen de top drie kwalificeren, dan keert bookmaker MrGreen maar liefst 3.50 keer je inzet uit!

 

PROFITEER OP TIJD VAN DEZE STERK VERHOOGDE NOTERINGEN BIJ MRGREEN!
De noteringen liggen normaliter een stuk lager en ook bij de concurrerende bookmakers worden geen hogere odds gepresenteerd. Wees er dus op tijd bij en profiteer van deze actie. Maak het Formule 1-weekend nog spannender!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked