WijWedden

Dit zijn de 5 dingen die vrijwel iedereen bij voetbal weddenschappen doet, maar niet zou moeten doen

Woensdag, 07 juni 2017, 18:30

Honderduizenden Nederlanders wedden wekelijks op voetbalwedstrijden. Dat doen ze vaak om de wedstrijd iets spannender te maken, maar een grote groep doet dat om er een leuk zakcentje aan over te houden. Als je tot die laatste groep behoort, is het frustrerend wanneer je telkens geld moet bijstorten, omdat je te snel door je bankroll heen bent. Dit zijn de 5 dingen die vrijwel iedere better doet, maar niet verstandig zijn voor succes op de lange termijn.

Nog geen account bij een online bookmaker? Bookmaker MrGreen is meerderemalen uitgeroepen tot beste online casino en geeft een flinke bonus bij je eerste storting.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

1) Het spelen van combibets
De grootste domper voor velen: als je winstgevend wilt zijn op de lange termijn, zijn combibets onmogelijk. Een combibet lijkt zeer aantrekkelijk: met een kleine inzet zijn er na een aantal wedstrijden al leuke bedragen te winnen. Omdat de noteringen worden vermenigvuldigd, is de verleiding groot minimaal drie wedstrijden toe te voegen aan je betslip. Hoe meer wedstrijden je echter toevoegd, hoe groter het risico dat je er naast zit. En dat is nou net hetgene dat de bookmaker wilt. In plaats daarvan adviseren we je enkel en alleen 'singles' te spelen. Zo verhoog je je bankroll misschien een stuk minder snel, maar bouw je aan de hand van een bankroll management (belangrijk!) het vermogen vrijwel altijd rustig op. Als je werkt met een vast percentage zal in de loop van de tijd het winstbedrag vanzelf stijgen. 

2) Spelen zonder strategie
Voor voetbal weddenschappen zijn er een aantal strategieën waarbij bij allen wel een succesverhaal is te vinden. Iedere toonaangevende punter zal je vertellen dat een duidelijke strategie onmisbaar is. Wij vergeleken de meest gebruikte strategieën al eens eerder in dit artikel. Bekijk welke het beste bij je past en blijf daar aan vast houden. Rijk worden door te vertrouwen op je onderbuik gevoel is vrijwel altijd funest.

3)  Het spelen bij één bookmaker
Als je speelt bij één bookmaker, behaal je nóóit het maximale rendement. Als je zorgt voor een account bij meerdere bookmakers zorg je dat je altijd voor de beste noteringen speelt. Zo zorg je er voor dat je nooit minder verliest, maar wel meer wint. Mocht je je aantal speelaccounts willen uitbreiden, dan adviseren wij de bookmakers MrGreen en bookmaker 888Sport. Zij staan beiden zeer hoog aangeschreven en hanteren bovengemiddelde odds/

4)  Inzetten op het populaire aanbod van bookmakers
Als je een afweging gaat maken op welke wedstrijd je gaat inzetten, zul je op zoek moeten naar 'value'. In dat geval zet je niet in op leuke of populaire wedstrijden: dat zijn namelijk de wedstrijden waar bookmakers het meest aan verdienen. In plaats daarvan ga je op zoek naar wedstrijden waarbij de noteringen volgens jou niet gelijkwaardig zijn aan de kansverhouding. De kunst zit hem dus niet in het goed voorspellen, maar in het behalen van een maximale rendement uit een correcte voorspelling. Bookmakers moeten duizenden wedstrijden per week beoordelen en gaan wel eens de mist in. Bij populaire wedstrijden gebeurt dat vrijwel nooit. En als dat gebeurt, zijn bookmakers er zeer snel bij die noteringen aan te passen.

5) Het verlies goed maken
Verliezen is onderdeel van het wedden. En dat is belangrijk om te onthouden bij iedere weddenschap die je afsluit. Het blijft en is immers een gokje. Weet dat verliezen onderdeel is van het spel en ga niet gokken om je verlies goed te maken. Vuistregel één bij het gokken is dat je op lange termijn zult moeten denken. Iedere kampioen verliest wel eens een wedstrijd, maar zal aan het einde van het seizoen gewoon als eerste eindigen. Laat je inzet niet afhangen van het verlies van je vorige weddenschap.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked