Logo
nieuws

Dit zijn de 5 meest opmerkelijke en bizarre weddenschappen ooit


Iedereen sluit wel eens een weddenschap af. De ene doet dat bij een bookmaker, de ander doet dat met wat vrienden in de kroeg. Meestal zijn die weddenschappen onschuldig, maar sommige weddenschappen doen alle verhalen overtreffen. 

En die weddenschappen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de 5 meest bizarre weddenschappen die ooit hebben plaats gevonden. De weddenschappen zijn allemaal waargebeurd, en het meest opmerkelijke aan de lijst van vijf is dat de weddenschappen door de deelnemers ook allemaal werden gewonnen. Met die wetenschap is nummer drie een wel heel apart verhaal.

1. Flink afvallen

bijlage

Doyle Brunson, een proffesioneel pokerspeler uit Amerika, was nogal gezet. Door zijn verschijning daagden veel medespelers hem uit om af te vallen. Brunson had daar nooit zin in, tot het moment dat iemand hem daar een miljoen dollar voor bood. In de weddenschap werd het streef gewicht van 135 kilo aangehouden. De pokeraar paste het Atkins-dieet toe en wist razendsnel af te vallen. De weddenschap werd gewonnen.

2. De beet van Suarez

bijlage

Ondanks een matige maand waarin MSN nauwlijks tot scoren komt, kent Suarez een goed seizoen bij Barcelona. Voor zijn transfer richting de Catalanen, op het WK in Brazilië, kwam de speler in opspraak vanwege een hap uit de schouder van de Italiaanse verdediger Georgio Chiellini. Omdat Suarez al eens eerder in opspraak kwam vanwege het bijten, was er de mogelijkheid in te zetten op een mogelijke beet gedurende het WK. Zo ook bij bookmaker Betsafe, waar een speler maar liefst 2.136 euro rijker werd doordat hij de actie van Suarez al zag aankomen.

3. Vrouw inzetten bij tekort aan fiches

bijlage

Andrei Karpov had tijdens een potje poker geen fiches meer. Om toch nog een ronde mee te kunnen spelen besloot de man zijn vrouw in te zetten. Dat pakte helaas verkeerd uit; de man verloor. De vrouw van Karpov, die het niet eens was met de weddenschap, kon de actie niet waarderen en vroeg een echtscheiding aan. Het opmerkelijke aspect van dit verhaal, is dat de vrouw uiteindelijk echt is gaan trouwen met de tegenspeler. 

4. Een jaar lang borstimplantaten

bijlage

"Als jij je borstimplantaten aanmeet, krijg je van mij 100.000 dollar", zo begon de weddenschap bij de Canadees Brian Zembic. De enige voorwaarde was dat die borsten er minimaal een jaar moesten blijven zitten. Zembic ging hier mee akkoord en heeft zijn 'man-boobs' zelfs laten zitten na de weddenschap. De man verdient nu geld bij door onder andere bij TV-shows te vertellen over zijn opmerkelijke weddenschap. Bizar.

5. Alles of niets

bijlage

Ashley Revell was er klaar mee. De man besloot al zijn bezittingen te verkopen en die opbrengst te brengen naar de roulettetafel. Alles of niets was het motto; Revel nam maar liefst 135.000 euro mee en koos een kleur. De brit wist het bedrag te verdubbelen naar 270.600 dollar. Hij hield het bij deze weddenschap en begon een bedrijf dat personeel levert aan live casino's.

Bookmaker Unibet geeft nieuwe spelers tot €50 speeltegoed bonus! Heb je nog geen account? Dan kan registreren hier!