WijWedden

Wedden op Mayweather en McGregor: 51 keer je inzet bij gelijkspel

Vrijdag, 25 augustus 2017, 16:30

Dit weekend vindt in de T-Mobile Arena in Las Vegas het gevecht van de eeuw plaats: Floyd Mayweather zal het gaan opnemen tegen rivaal Conor McGregor. Mayweather word gezien als favoriet door de bookmakers, McGregor is de underdog met een lucratieve notering. MrGreen is momenteel de beste bookmaker van Nederland voor een weddenschap op één van beide.

Nog geen account bij een online bookmaker? Bookmaker MrGreen is meerderemalen uitgeroepen tot beste online casino en geeft een flinke bonus bij je eerste storting.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Mayweather is al 49 bokswedstrijden op rij ongeslagen en dat maakt hem ook meteen favoriet voor dit gevecht. McGregor won in twee verschillende gewichtsklassen en kan wel eens voor een verassing gaan zorgen. Toch denken de bookmakers daar in het algemeen anders voor. Bookmaker MrGreen geeft 1.22 keer je inzet voor Mayweather. Maar durf je in te zetten op de verassing van het gevecht, dan kan mcGreggor je inzet vijf keer verdubbelen.  

Durf je anders in te zetten dan anderen, en zie jij dit gevecht eindigen zonder winnaar? Dan durft MrGreen je maar liefst te belonen met 51 keer je inzet. De bookmaker verwacht niet dat beide mannen het weten vol te houden tot dat moment. Die verwachting is gebasseerd op het lage percentage die het tot dat moment schopt. Mayweather is met pensioen geweest en ook dat speelt mee. Toch lopen dit soort gehypte wedstrijden vaak af met een domper, dus wie weet! Je zult in het geval van inzetten in iedergeval de lachende derde zijn.

Het zal de meest lucratieve sportwedstrijd in de historie worden. Eind 2016 daagde McGregor Mayweather uit voor de partij. Nu het dan ook écht gaat gebeuren wil de hele wereld het natuurlijk zien. Hoewel de kosten in Nederland nog meevallen, kost het kijken in het buitenland meer dan honderd dollar. De noteringen voor dit gevecht zullen waarschijnlijk nog gaan schommelen naarmate het gevecht dichterbij komt.

Pak je kans en maak de wedstrijd nog spannender bij MrGreen!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked