WijWedden

Beste bookmaker ter wereld stunt met bijzondere Ajax-specials

Dinsdag, 09 mei 2017, 15:24

Ajax veegde in de heenwedstrijd van de halve finale van de Europa League de vloer aan met Olympique Lyon. De Amsterdammers wonnen in eigen Johan Cruijff Arena met 4-1, maar de score had nog veel hoger kunnen uitvallen. Donderdag 11 mei gaan de mannen van Peter Bosz op bezoek in Frankrijk voor de return. Bookmaker MrGreen, bekend als 's werelds beste wedaanbieder, introduceert voor die dag diverse Ajax-specials.

Nog geen account bij een online bookmaker? Bookmaker MrGreen is meerderemalen uitgeroepen tot beste online casino en geeft een flinke bonus bij je eerste storting.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Ajax speelde vorige week donderdag misschien wel haar beste wedstrijd van het seizoen. In de eigen Johan Cruiijff Arena werd het Franse Olympique Lyon van het kastje naar de muur gestuurd. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 4-1 zege voor de Amsterdammers, maar de score had veel hoger kunnen - en misschien wel moeten - uitvallen. Door het uitdoelpunt ruikt Olympique Lyon nog een kleine kans voor de return. Bij een snel doelpunt van de Fransen kan het nog wel eens een spannende avond worden. Lyon heeft aan een 3-0 zege genoeg om zich te plaatsen voor de finale van de Europa League.

Bookmaker MrGreen kan deze razend spannende returnwedstrijd nog interessanter maken. Het introduceert namelijk diverse specials voor het duel tussen Olympique Lyon en Ajax. Zo geeft het verhoogde odds weg wanneer Ajax en Manchester United beide hun wedstrijden weten te winnen, maar verhoogt het ook haar noteringen wanneer zowel Kasper Dolberg als Alexandre Lacazette donderdag het doel vinden. Onderstaand lichten we deze specials van bookmaker MrGreen nog even nader uit.

Kasper Dolberg & Alexandre Lacazette to score - Odd 5.00

Aan Amsterdamse zijde is Kasper Dolberg met vijf treffers de topscorer in Europees verband. Bij de Fransen is dit Alexandre Lacazette met vier treffers. Beide aanvallers zullen naar alle waarschijnlijk dan ook in de basis beginnen tijdens de returnwedstrijd. Mocht zowel Dolberg als Lacazette het doel treffen binnen de reguliere speeltijd, dan keert bookmaker MrGreen maar liefst 5.00 keer je inzet uit. Meespelen met deze special? Klik hier.

Ajax & Manchester United to win - Odd 8.00

Terwijl Ajax op bezoek gaat bij Olympique Lyon, ontvangt Manchester United in eigen huis Celta de Vigo. De Engelse topclub wist het heenduel al met 0-1 te winnen en staat er dus goed voor richting de finale van de Europa League. De Spanjaarden zullen moeten aanvallen en dus zal er ruimte ontstaan voor Manchester United om te counteren. Ditzelfde geldt voor Ajax, want Olympique Lyon moet minimaal drie keer scoren. Mochten zowel Ajax als United profiteren van de ontstane ruimtes achterin en dus hun wedstrijd winnen, dan beloont bookmaker MrGreen je inzet hiervoor met een quotering van 8.00. Meespelen met deze special? Klik hier.

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Poll

Gaat Ajax door naar de Europa League-finale?

Dinsdag

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked