WijWedden

Ongelooflijk: Gokker bij WilliamHill is 62.000 euro rijker maar gaat door

Vrijdag, 06 november 2015, 12:32

Vorige week nog, werd op de facebookpagina van WijWedden het verlies van een ongelukkige gokker uitgelicht. De beste man kwam één weddenschap tekort voor de winst van €55.000 euro. Hoe toevallig ook, is het deze week een man via WilliamHill wél gelukt:  44.000 pond, ofterwijl omgerekend meer dan 60.000 euro! Als je dacht dat die daarmee klaar was, dan zit je ernaast. De gokker blijft doorgaan met enorme bedragen!

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Het heeft toch iets opmerkelijks, gokkers die met een redelijk groot bedrag inzetten op bijna onwerkelijke uitkomsten. In dit geval was het een gokker die maar liefst omgerekend 20 euro had ingezet op vijf wedstrijden. Bij vier van de vijf weddenschappen had de geluksvogel zowel de winnaar goed, als de voorspelling dat beide ploegen zouden scoren. Of dat nog niet genoeg was vermeenigvuldigde de gokker dat bedrag nog eens door er een weddenschap bij toe te voegen. Daarin voorspelde hij dat Borussia Mönchengladbach zou winnen, en dat er meer dan vier doelpunten zouden vallen bij het duel tegen Hertha Berlin.

Hoe onwerkelijk ook, de man had aan de einde van de reeks maar liefst een bijschrijving van 44.752,50 pond. Omgerekend is dat exact 62.336,33 euro. Een enorm bedrag, waarmee menigeen genoegen had genomen. Maar wat denk je? De beste man dook vandaag weer op met wéér een enorme winst. De 'gok-addict' zette maar liefst 527,27 in op drie wedstrijden en won weer. Daarnaast nog een 'kleine' weddenschap op Celtic - Molde. Je raad het al: die werd ook gewonnen. Een oplettende twitteraar plaatste het bericht met 'Wow! Deze man heeft enorme ballen', waarop WilliamHill direct even reageerde: 'Niet zo gek, met het bedrag dat hij nog te verspelen heeft. Mocht je het je nog herrineren.." waarop de bookmaker doelt op zijn winst van 62 duizend euro. Zijn tweede weddenschap heeft hem overigens weer eens 6901,96 + 1527,27 pond rijker gemaakt, omgerekend richting de 12.000 euro.Of de gokker nu wel genoegen neemt met deze winst is nog maar de vraag. We hebben het gevoel dat we hier te maken hebben met iemand die zijn rem niet kent. Het zal dus ongetwijfeld kunnen dat de beste man volgende week zal opbiechten weinig over te hebben met dit wedbeleid. Desondanks, wat een geluksvogel!

Like je ons al op Facebook?

Reacties

Bookmaker reviews

Betting nieuws Alle artikelen Naslagwerk

Alle artikelen bekijken
Nederlands grootste en fanatiekste
facebookpagina over wedden:

Ik heb al geliked