Logo
bookmakers

TIP! Beste bookmaker ter wereld stunt met gratis €50 aan weddenschappen voor Nederlanders


We hebben het al eens vaker gehad over MrGreen actie" href="/bookmaker_redirect.php?via=1301&id=865" target="_blank">MrGreen, de bookmaker die al jarenlang prijzen in de wacht sleept omtrent hun aanbod, design en bovenal level van entertainment. Speciaal voor Nederlandse sportliefhebbers heeft ’s werelds beste bookmaker een welkomstbonus bedacht. Nieuwe spelers die zich via onze website aanmelden, ontvangen gratis MrGreen actie" href="/bookmaker_redirect.php?via=1088&id=865" target="_blank">€50 aan gratis weddenschappen voor sportliefhebbers? Voor een enkele storting van €20 ontvang je het speelgeld op je account. Dit speelgeld kun je bovendien op alle weddenschappen inzetten: geen beperkingen, geen limieten. Lekker heldere voorwaarden en geen addertjes onder het gras. Zo weet je als speler precies waar je aan toe bent.

bijlage

Bovengemiddelde odds

De noteringen, ook wel bekend als odds, bij MrGreen zijn overigens bovengemiddeld hoog! De zoekfunctie maakt het vinden van weddenschappen een fluitje van een cent en de website is heerlijk overzichtelijk. Kies je wedstrijd, selecteer de odds en als je een gratis weddenschap hebt, kun je deze simpelweg in je wedformulier aanvinken. En over gratis weddenschappen gesproken: bij Mr Green kunnen trouwe spelers iedere week een gratis weddenschap van €10 verdienen als ze €100 hebben ingezet die week.

bijlage

Entertainment

MrGreen is al jarenlang één van de beste online casino’s. Snelle uitbetalingen, veilige betalingen en een gigantische selectie wat betreft slotspellen, videoslots, live tafels en nu dus ook sportweddenschappen. Wil jij deze online kansspelaanbieder ook eens proberen? Ontvang direct €50 speelgeld via de onderstaande promotie van de bookmaker.

Een account aanmaken bij MrGreen kun je hier doen!