Logo
bookmakers

Tip voor iedere waardeloze TOTO-speler: Maak eens een accountje bij MrGreen!


Pak je betslips er maar bij, want er staan dit weekend weer mooie wedstrijden op het programma. Het perfecte moment om 2019 goed te beginnen: maak eens een accountje bij MrGreen bookmaker" href="/bookmaker_redirect.php?id=mrgreenkelderklasse" target="_blank">bookmaker MrGreen. Door Gaming Awards is de sportgigant inmiddels al vier jaar op rij verkozen tot de beste spelaanbieder ter wereld. De online aanbieder richt zich sinds 2016 ook volledig

Op dit moment hanteert de bookmaker een speciale actie voor nieuwe leden. Iedereen die een account registreert en een storting doet van minimaal 20 euro, ontvangt tot 50 euro aan gratis weddenschappen. Maar de welkomstbonus is niet de belangrijkste reden om dit seizoen sportweddenschappen af te sluiten bij bookmaker MrGreen: er is meer.

bijlage

Naast het ruime spelaanbod, de uitstekende klantenservice en de hoge noteringen in vergelijking met andere aanbieders, heeft bookmaker MrGreen ook al meermaals diverse grote prijzen in de wacht gesleept. Hoewel de online wedaanbieder nog een jonge speler is op de markt, is het sinds 2013 al vier jaar op rij onafgebroken uitgeroepen tot winnaar van de zogenaamde Gaming Awards.

Ook niet onbelangrijk is het gebruikersgemak en de speelervaring die een bookie je te bieden heeft. Bij bookmaker MrGreen zijn ze zich hier bewust van, want ze hebben veel tijd gestoken in een gelikte interface en een razendsnelle software. Zowel op je desktop, tablet en smartphone is bookmaker MrGreen uitstekend te gebruiken. De hele interface is geoptimaliseerd voor verschillende mobiele apparaten. 

bijlage

Voor veel spelers zijn de hoogte van de noteringen een doorslaggevende factor in hun keuze voor een bookmaker. In dat opzicht zit je bij bookmaker MrGreen beter dan bij de meeste andere aanbieders. De quoteringen bij bookmaker MrGreen liggen vaak hoger dan die van de concurrentie en daarnaast is de betrouwbaarheid en de transparante werkwijze van de bookie een goede basis om sportweddenschappen mee af te sluiten.

Een account aanmaken bij MrGreen kun je hier doen!

bijlage