Logo

Affiliate worden van Unibet

By players, for players. Dat is het devies van Unibet. En dat draagt het ook uit naar zijn affiliates. Als marketing partner heb je een ervaren team in de online marketing tot je beschikking die je de hulp biedt die je nodig hebt om succesvol te worden met het unieke affiliateprogramma.

Kindred Affiliates

Screenshot website Kindred Affiliates

Voordelen van Kindred Affiliates als partner?

Flexibele commissies
Ondersteuning op maat
Lokale benadering

Unibet is al jaren een grote speler op de online wed- en gokmarkt en dat betekent een professioneel team met tientallen jaren aan ervaring. Niet alleen in de algemene markt, maar ook lokaal in jouw omgeving. Taalbarrières zijn er dan ook niet want je doet zaken met een Nederlands sprekende affiliate manager. Want net zoals bij iedere andere onderneming is communicatie van het allergrootste belang.

Wat mag je verwachten als affiliate partner bij Unibet?

Er zijn verschillende affiliateprogramma’s beschikbaar bij tal van aanbieders. Jij wilt weten of Unibet het programma heeft dat aan jouw wensen voldoet. Om je een beter inzicht te geven staan hier de richtlijnen in een duidelijk overzicht opgesomd:

 • Unibet is marktleider in winst genererende affiliateprogramma’s
 • Een persoonlijke manager die actief is in de lokale markt staat klaar om je te begeleiden en om je vragen te beantwoorden
 • Ondersteuning is mogelijk in maar liefst 20 verschillende talen
 • Je kiest uit verschillende merken en producten, voor diverse platformen
 • Unibet beschikt over officiële vergunningen in Malta, België, Italië, Duitsland, Estland, Australië, Frankrijk en Engeland
 • Je commissie kan oplopen tot 35% van de revenu share van Unibet

Unibet is de grootste op het gebied van affiliate marketing en dat willen ze graag zo houden. Voor jou heeft dat als voordeel dat de manager die je toegewezen krijgt er net zoveel bij gebaat is dat je slaagt als jijzelf.

Wat je moet weten over de commissies

Via het Unibet affiliateprogramma ontvang je commissie wanneer er spelers zich via de marketing banners op jouw website aanmelden en een bedrag storten. Breng je meer dan 20 betalende leden aan dan krijg je een booster van 5% op je inkomsten. Je net revenue share is afhankelijk van het totaalbedrag dat spelers die zich via jou hebben aangemeld uitgeven. Dat ziet er als volgt uit:

 • Je ontvangt een aandeel van 20% wanneer spelers gezamenlijk tot €10.000,- winst maken
 • Bij €10.000,- tot €30.000,- wordt dit 25%
 • Boven de €30.000,- komt er nog eens 5% bij. Haal je daarbij ook nog eens je commission booster binnen dan zit je dus tegen een percentage van 35% aan te kijken.

Hoe worden de betalingen geregeld?

Je krijgt iedere maand een percentage over de netto winst die de spelers die jij hebt aangebracht hebben verdiend. Let wel, als er geen winst wordt gemaakt, of er wordt zelfs geld verloren, dan wordt deze stand meegenomen naar de volgende maand. Dit wordt een negative carryover genoemd. Gelukkig komt dit niet zo vaak voor. De uitbetalingen worden gedaan via een overschrijving op je bank of via Neteller of Skrill. Dit zijn overigens ook goede betaalsystemen voor inkomsten uit het buitenland waar andere systemen, zoals PayPal, niet werken.

Aan de slag met marketing tools

Je krijgt alle marketing tools die je nodig hebt aangeleverd vanuit Unibet. Met deze tools genereer je maximale exposure en is de kans groter dat mensen zich via jouw website aanmelden. Heb je zelf een ander idee of passen de marketing tools van Unibet niet bij jouw website? Schakel dan je persoonlijke affiliate manager in want promotiemateriaal kan ook op maat gemaakt worden. Dit is meteen een goed voorbeeld van een affiliateprogramma waarin mensen met je meedenken.

Wanneer je jezelf aanmeldt als affiliate partner heb je de volgende marketing tools direct tot je beschikking:

 • De online casinomarkt is bekend met het bonussysteem. Dat begint met een welkomstbonus bij aanmelding. De hoogte en vorm van die bonus verschilt wel per land. Sterker nog, het doel van de welkomstbonus is om mensen uit ieder land de meest aantrekkelijke voorwaarden te bieden om te gaan spelen. Bonussen kunnen nogal eens veranderen en deze veranderingen worden altijd doorgegeven aan de affliate partners. Natuurlijk kan er altijd een mail verloren gaan dus kijk met regelmaat op de website. Zo zorg je dat je altijd de actuele bonussen op je website aanbiedt.
 • Banners zijn verkrijgbaar in verschillende talen en afmetingen. Je plaatst ze met een unieke affiliatelink in je website. Plaats ze voor maximale exposure in een informatieve tekst, bijvoorbeeld een tekst over welkomstbonussen. Je trekt dan meteen veel meer bezoekers die gericht zoeken en die dus meer geneigd zijn om over te gaan tot conversie.
 • Landingspagina’s. Je wilt dat mensen op je banners klikken en via jou op de website van Unibet terecht komen. Dan is het wel belangrijk dat deze mensen zich daadwerkelijk inschrijven en geld uitgeven. Daarom volgt Unibet de bezoekers van zijn website. En creëert landingspagina’s voor verschillende producten in tal van talen. Dat verhoogt de kans dat bezoekers zich inschrijven.

Kijk vooral kritisch naar je eigen website en bedenk welke marketing tools hier het beste bij zouden passen. Je hebt succes met affiliate marketing wanneer je gericht op zoek gaat naar de doelgroep, oftewel de mensen die weleens een gokje wagen. Richt je website dan ook zo in dat je waardevolle informatie verschaft aan mensen die zich in willen schrijven. Lees jezelf bijvoorbeeld goed in de verschillende spellen in en op welke sporten er gewed kan worden. Onthoud dat mensen niet voor een banner of een welkomstbonus naar je website komen, maar omdat ze iets lezen of zien dat ze interessant vinden. Pas als je ze naar je website hebt gehaald kun je ze warm maken voor een lidmaatschap bij Unibet.

Levenslange inkomsten

Een laatste punt dat het affiliateprogramma van Unibet interessant voor je maakt. Weet je nog dat je betaald krijgt voor ieder lid dat zich via jou aanmeldt? Daar zit geen tijdslimiet op. Wanneer iemand op jouw banner klikt wordt er een cookie op de computer van die persoon opgeslagen. Als die persoon een jaar, of tien jaar later pas besluit om zich in te schrijven, krijg je hier alsnog commissie over. Neem dus ook vooral de tijd om je affiliate marketing uit te bouwen, je leads ben je nooit kwijt.