Logo

TOTO voetbal

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

TOTO is in Nederland een veelbesproken aanbieder waar we als meest complete wedportaal van Nederland graag wat over delen. Met de populaire Koing TOTO reclames, waar menig BN'er al in is vorgekomen, groeit het wedkantoor aan popularieit. Echter is er door de legalisering van de online gokmarkt wel meer concurrentie, maar wedden op voetbal is geboren door de Lotto TOTO in Nederland.

Toto voetbal; Toto en Toto Select van Lotto

Toto voetbal kan gaan over twee soorten voetbalwedden, namelijk over het voetbalwedden binnen de reguliere Toto en het wedden op voetbal binnen Toto Select. Beide opties worden aangeboden door Lotto. Het gaat om het voorspellen van de uitkomst van voetbalwedstrijden die binnen Europa worden gespeeld. Zowel binnen Toto als met Toto Select kan je vrij inzetten op de gewenste wedstrijden.

Het verschil tussen Toto en Toto Select

Toto voetbal is eigenlijk een incorrecte term. Toto Select voetbal is beter. Er is namelijk een belangrijk verschil tussen Toto en Toto Select, en dit is wel dat Toto op diverse soorten sport gaat en dat Toto Select uitsluitend is gericht op voetbal. Bij Toto kan je meerdere sportwedstrijden, van verschillende sporten, selecteren om hiervan de uitkomsten te voorspellen. Het is belangrijk dat alle uitkomsten goed worden voorspeld om de bet te winnen. Bij Toto Select is het de bedoeling dat je de uitkomst van een specifieke voetbalwedstrijd voorspelt. Mensen die uitsluitend willen wedden op voetbalwedstrijden gaan dan ook voor Toto Select.

Voetbalwedden met TOTO voetbal

Met Toto Select kan je op voetbal wedden, waarbij je drie opties hebt voor het plaatsen van een bet. Je kan wedden dat de thuisploeg de wedstrijd wint, je kan wedden dat de uitploeg de wedstrijd wint en je kan wedden dat de wedstrijd in gelijkspel zal eindigen. Je kan wedden op wedstrijden die plaatsvinden binnen de competitie van Nederland, maar ook de competities uit andere landen zijn opgenomen in het aanbod. Hierdoor zijn er steeds ruim honderd verschillende wedstrijden waar je op kunt wedden, en waarvan je dus de uitkomst kan voorspellen wanneer je wilt.

Hogere oddS

Bij Toto voetbal wedden gaat het er natuurlijk uiteindelijk ook om dat je winst wilt maken. Natuurlijk zal je het voor je plezier doen, maar niemand wil verliezen. Als je echt winst wilt maken is het op de eerste plaats belangrijk om goed onderzoek te doen naar de wedstrijden, de teams, de stadions etc., zodat je goed onderbouwde voorspellingen kunt doen. Daarnaast is het ook goed om op zoek te gaan naar de wat hogere quotes voor een betere winst.